Citat

I hovedstadsområdet er der et stort potentiale for elbiler. Der er fx op mod 100.000 familier, som har to biler, og i hvert fald én af dem kan være en elbil. For de fleste køreture i regionen er kortere ture og med lang parkeringstid, hvor bilerne sagtens kan stå og lade op.

- Lars Gaardhøj, formand for Miljø- og Grøn Vækstudvalget i Region Hovedstaden

Bogens bagside

KOM IND I KLIMAKAMPEN er skrevet til dig, der ikke vil høre mere snak, men ønsker konkret viden om, hvordan du nedsætter CO2-udslippet
og tager fat på at gøre noget ved klimaudfordringen – her og nu.
 
BLIV INSPIRERET af bogens mange gode råd og cases til at skabe et bedre klima og hjælpe med at stoppe den globale opvarmning lokalt.
 
GØR EN FORSKEL når du er på arbejde, håndterer affald, køber ind og laver mad, når du tager på ferie og lader dig transportere – eller når din arbejdsplads arrangerer møder, indretter serverrum, køber computerudstyr osv.
 
BRUG ENERGIEN MERE FORNUFTIGT i boligen gennem isolering, skift til energiruder, udskiftning af udtjente oliefyr og hårde hvidevarer, brug af intelligente lyssystemer m.v.
 
KOM IND I KLIMAKAMPEN er fremadrettet, handlingsfokuseret og positiv. Fyldt med aha-oplevelser og faktuel viden – lige til at forstå og føre ud i livet. Det bedste ved det hele er, at når du gør noget godt for klimaet, gør du automatisk også noget godt for din privatøkonomi, for virksomhedens bundlinje, for miljøet og for din sundhed.